Társadalmi Önazonosság

A szeretet alapú társadalom megszervezése nem álom, hanem egy megvalósítható program! Hisszük, hogy aki a szellemet irányítja, az uralja az anyagot, tehát az utódokra testálandó valóságot is

TOVÁBB A SZAKMŰHELYEKHEZ

Társadalom szervezés

Hisszük, hogy aki elméleti szinten rendet és tisztaságot teremt, az a Föld kibillent tengelyét is képes a helyére tolni, és megálljt tud parancsolni az öngyilkos láncreakcióknak.

TOVÁBB A SZAKMŰHELYEKHEZ

Társadalmi érdekérvényesítés

Új törvények helyett a természettel szembeni alázatra, holisztikus világszemléletre, szellemi tisztaságra; az univerzális rend helyreállítására törekszünk. Ez alapelv és feladat is egyben.

TOVÁBB A SZAKMŰHELYEKHEZ

Innováció

A tudatos társadalom szakműhelyei kutató, szervező, tudástár fejlesztő műhelyekként, és ahol szükséges, kapcsolatépítő csoportokként is kívánnak működni. A műhelyek öntevékeny szakmai csoportok egy adott, vagy folyamatos feladatok céljainak kitűzésére és teljesítésére.

TOVÁBB A SZAKMŰHELYEKHEZ

Média műhelyek

 Célunk a lakosság szokásainak megváltoztatása, a magyar gazdaság újraépítése, önállósítása.  Kisközösségek szervezése, hogy ezek összekapcsolásával,  egy alulról szerveződő, a nyugati mintájú jogrendszert, a multinacionális kereskedelmet, a kamat alapú pénzrendszert elhagyó szerves társadalom jöjjön létre.

TOVÁBB A SZAKMŰHELYEKHEZ

Szakműhelyek hírei

Tegyük tisztába, a rendszert mi éltetjük, mi tartjuk el, s öntudatlanul napi rutinnal hajtjuk saját magunkat rabszolga sorba, megalapozva ezzel, egy nem a távoli jövőben bekövetkező teljes kifosztást, a nemzetünk végleges tönkretételét.

TOVÁBB A HÍREKHEZ

A TT közösség építés első pontja!

" a, Minden településen legyen egy emberünk!..."

Tudatos Társadalom települések térképe

 

 

TOVÁBB A TÉRKÉPHEZ

Kérdések és válaszok

Írj nekünk. Tedd fel kérdéseidet, hogy válaszolhassunk.

TOVÁBB AZ OLDALHOZ

0