Képzelj el egy világot…

Egy olyan világot, ahol nem a megélhetésért, a túlélésért dolgozol, hanem a személyes fejlődésedért, az emberiségért, a civilizációért.

Ahol nem kell gyárban, vagy egy irodában töltened életed háromnegyedét, hanem nyugodt körülmények közt agyalhatsz azon, mivel tudnád jobbá tenni a világot.

Csatlakozás a Tudatos Társadalom közösségéhez

Júl 10, 2017

Szeretettel várunk ide mindenkit, aki közösségi gyarapodásunkban részt kíván venni, és nyitott, elfogadó szívvel és elmével közeledik felénk, és törekszik céljaink felé.

A csatlakozással feliratkozol a lakhelyed szerinti megyei közösség tagjai közé.
Azonban, csak akkor töltsd ki az űrlapot, ha Te is azok közé tartozol, akik tenni is akarnak magukért, a családjukért, a nemzetükért!
A csatlakozásoddal vállalásokat is teszel!

  • A csatlakozást visszaigazoló e-mailban kapsz egy linket a szakmai műhelyek oldalhoz. Kérlek, alaposan tanulmányozd, és válaszd ki melyik téma áll hozzád a legközelebb, és jelentkezz be a csoportba. Minden műhely oldalán megtalálható a „csatlakozás” gomb. Feliratkozhatsz több csoportba is.
  • Ezzel vállalod, hogy szabadidőd kis részét, rendszeresen a közösség szervezésére, a szakmai műhely munkájának segítésére fordítod!
  • Vállalod, hogy havonta részt veszel az adott csoport által szabadon választott napon, és időben egy személyes találkozókon, hisz a közösség épülését, semmiféle virtuális tér nem pótolja. A munkában résztvevőket személyesen megismered és velük kapcsolatot tartasz.
  • Segíted a közösség népszerűsítését! Rokonaidat, barátaidat, ismerőseidet és főképp a lakókörzetedben élőket tájékoztatod a TT létezéséről, segíted a lakóhelyed szerinti programok sikeres szervezését, lebonyolítását.

Anyagi vállalás!

A társadalom szervezés nem kap állami támogatást, nem finanszírozza semmiféle kereskedelmi, vagy tőke érdek, ezért a közösség tagjainak kell biztosítani (kezdetben mindenképp) az anyagi forrásokat.

Ezért:

  • A csatlakozásoddal önként vállalhatod, hogy havonta 2 000Ft-ot biztosítasz a TT közösségek és az őt támogató média tevékenység működtetésére
  • 1 000Ft a megyei közösségnek íródik jóvá, hisz a képzések, találkozók, nyomtatványok és egyéb dolgi kiadásokra is kell fedezet.
  • 1 000Ft a Civil MultiMédia üzemeltetésére, fenntartására szolgál.
  • Kérheted a csatlakozásod, anyagi hozzájárulásod nélkül is, amennyiben ezt szociális helyzeted indokolja. Erre találsz választó gombot a csatlakozási űrlapon.

 

Csatlakozás a közösségekhez

A Vidd Hírét a Magyaroknak Közhasznú Alapítvány szolgáltatja azt a tiszta jogi és gazdálkodási hátteret, ami az országos Tudatos Társdadalom mozgalom kiépítéséhez és a civil médiahálózat létrehozásához kell.

K&H Bank
számlaszám : 10403181-50526571-51751017
IBAN : HU34 1040 3181 5052 6571 5175 1017
SWIFT kód : OKHBHUHB
adószámunk : 18151022-1-13

Tovább a szakműhelyekhez

Share This