Események betöltése

Ezen táborunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik képesek elhinni azt, hogy az Önmagukra találás, s létezésük értelmével, életük céljával és feladataival kapcsolatos felismeréseik megnyilvánulása nem csak Spanyolországban, az El Caminón nyilvánulhat meg, hanem szép hazánkban, a világ aranyos szegletében, Magyarországon, a Mátrában is.

Azoknak, akik képesek elhinni, hogy ugyan olyan, vagy még értékesebb megtapasztalásokban, felismerésekben lehet részük, csekély anyagi ráfordítás mellett hazai tájakon is. Nem pénz, hanem az elhatározás kérdése, hogy elvonulj a világ zajától, kivond magad a mókuskerékből, s végig gondold a létedet meghatározó dolgaidat. Erre ajánljuk neked ezen túrázós táborunkat.

A Mátra változatos és gyönyörködtető szépségeit csodálhatjuk meg csendes, kinek-kinek igénye szerint elmélyülős, vagy beszélgetős zarándoklataink és sétáink során. A túlhajszolt sportteljesítményt NEM igénylő, kényelmes ütemű sétáink, kirándulásaink lehetőséget adnak arra, hogy alkalmas állapotba kerüljünk és az Önmagunknak és segítőinknek feltett kérdéseinkre érkező válaszainkat is érzékelhessük.

Táborunk első részében csillagtúra szerűen Bodonyból indulva és a nap végén oda vissza érkezve a Mátra szép helyeiből látogatunk meg néhányat, majd a hét második felében többnapos zarándoklatot is teszünk. A többnapos zarándoklatunk során vissza hangolódunk a természetre, vissza aktiváljuk a kényelmes világban letompult érzékszerveinket, patakokban mosdunk, a természet csillagpaplanos nászágyán pihenünk éjszakánként, s részévé válunk a világ neszeinek.

HELYSZÍN:

A tábor helyszíne, a Mátra, azon belül Bodony és környezete, mely belső Magyarország legmagasabb pontjától, a Kékestetőtől északra néhány km-re található.

A Mátra, Mat Ré-ről az igazság és a megmérettetés Istennőjéről kapta a nevét az ősidőkben, s mint tudjuk a név kötelez.

A jelenlegi változó világunkban az egyik legnagyobb érték az igazság, és őszinteség, mert jól alapozni csak igaz értékekre lehet egyéni életünkben és megoldandó társadalmi feladatainkban is.

Közös beszélgetések alkalmával megosztjuk egymással életünk értelméről, létezésünk céljáról, minket körülvevő világról kialakult nézeteinket. Megosztjuk gondolatainkat a létezésünket meghatározó magasabb szintű a szellemi törvényeknek rendszeréről és a természet rendjének reánk megnyilvánuló hatásairól.

Ezek akkor is hatnak ránk ha hiszünk, vagy ha nem hiszünk bennük. Ismeretük által megnövekedik annak az esélye, hogy lényegesen több általunk kedvezőbbnek tartott támogató elemét, mint hátrányos hatását tapasztalhatjuk meg mind egyéni, mind társadalmi szinten.

A tábor személyes kellékeit tudatosan úgy állítsd össze, hogy mind az egynapos, mind a 2-3 napos szabadban tartózkodáshoz szükséges dolgokat tartalmazza, de ne pakold túl magad mert mindenki maga viszi csomagját.

Ez az egy hét egyben lesz útkeresés, elmélyülés, meditáció, önismeret, személyiség fejlesztés, test, lélek és szellem erősítés, logisztikai és túlélő játék. Tisztára úgy mint az élet.

Időpont:

2017. július 17. – 2017. július 23.

Költség:

A tábor bekerülési költsége 21.000 Ft.

Ennek megfizetése két részletben történik, 50% a jelentkezéssel egy időben a bankszámlára, a másik 50% a tábor első napjának reggelén esedékes.

Nimród Völgye Szociális Szövetkezet bankszámlaszáma: 10102615-35832700-01003000

Ezen részvételi díj étkezést nem tartalmaz. Az élelmezést igénye szerint mindenki batyus jelleggel Önállóan oldja meg, de igény esetén a faluban és környékén beszerezhetőek egészséges élelmiszerek.

Tartalmazza viszont a táborban lévő hűtők és konyhai eszközök használatát, a használat utáni elmoshatóságát, a wc és tusoló használatát, a szállást jurtában, sátorban vagy a palócház épületében, a túra vezetést és értékes embertársaiddal való megismerkedésének lehetőségét.

A jelentkezéseket a jelentkezési lap kitöltésével és az 50% befizetésével, vagy elutalásával lehet megtenni, majd ezt követően személyre szóló meghívóval lehet részt venni a táborban. A létszám korlátozott, a jelentkezések időrendi sorrend alapján kerülnek feldolgozásra és elfogadásra. Amennyiben valaki a tábor kezdetének időpontjától számított 9 napon belül mondja le, vagy lemondás nélkül, csak nem vesz részt a táborban, a befizetett összeg bánatpénznek minősül.

SZERVEZŐ:

Slemmer Szilvia
+36 20 400-1355
penzugy@gyogyikaszer.hu

Bódi Tibor Subás
+36 20 33-11-777
ugygazda@gyogyikaszer.hu

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

2017. JÚnIUS 17.

Csendes vagy éppen beszédes túravezetőd és útmutatód ezen utakon Bódi Tibor Subás lesz, amennyiben velünk tartasz.

Zarándokolunk hegyen, völgyön, s erdőn és mezőn,
vizsgálódunk, s gondolkozunk férfin és nőn.

Elmélkedünk létünk s életünk értelmén,
a vizsga esélyesebb, ha a feladatot értem Én,

Leszünk újra felszabadult boldog gyermekek,
és sokat megtapasztalt bölcs öregek,

A jelenben része leszünk időnek,
sebesen a múltba s jövőbe vivőnek,

Részei leszünk a természetnek,
benne minden holtnak és élőnek,

Ha akarod megismerheted Önmagad,
s azt is, ha valami takarta eddig arcodat,

Lehetsz fű, fa s bogár, szép tollú és hangú madár,
jobb az, ha időben ráébredsz hogy hova jutottál.

Leave A Comment