Project Description

Levelezési cím: mt@tudatostarsadalom.hu

Céljaink, feladataink

A szakrális szó jelentése: ISTENTŐL SZÁRMAZÓ, ISTENTŐL EREDEZTETETT.

A mi csoportunk is Istentől származó útmutatások alapján kíván tevékenykedni.

Azt a szakrális tudást szeretnénk összegyűjteni, ami Magyarország területén belül felgyülemlett a Teremtő által kijelölt táltos lelkekben.

Tudatában vagyunk annak, hogy az ősi magyar átok még mindig megosztja a magyarságot és a magyarságon belül azt a réteget, melynek feladata az egység megteremtése.

Ez a réteg a szakrális réteg, mely hosszú időn keresztül védte, óvta a magyarságot, még akkor is, ha az időről időre szembefordult önmagával.

Tudjuk, hogy ez az erő és tudás ma is bennünk él. Hisszük, hogy a Teremtő segítségével újra birtokba vehetjük, akkor is, ha az elszenvedett átkok, rontások, kötések évszázadokra elfedték őket.

Ezzel lehetőséget kapunk arra, hogy hitünk, fájdalmas tapasztalataink és immáron tudásunk által megválthassuk népünket, és elvezessük az aranykorba.

Sokan nem tudják még – de már sejtik – hogy ők mások, mint a többiek. Együttérzőbbek, több bennük a szeretet, mások szegénysége, szenvedése fájdalmat vált ki belőlük. Ha megfogják egy beteg ember fájó testrészét, enyhül benne a fájdalom. Hangokat hallanak, mely segítésre biztatja őket. Még azoknak sem kívánnak rosszat, akik megbántják, megkárosítják őket.

Ők Isten segíteni akaró gyermekei. Őket keressük, és azokat, akik szolgálni kívánják a Teremtőt hittel és szerénységgel, hogy létrejöhessen, amit imáink tartalmaznak.

Ha van benned ezekből a tulajdonságokból és szeretnél együtt dolgozni velünk, jelentkezz a csoportba.

Isten áldását kérve rád a szakrális és spirituális csoport.

Budapest. 2017.04.06.

Jelentkezési lap