Szakműhelyek

Szeretettel várunk ide mindenkit, aki közösségi gyarapodásunkban részt kíván venni, és nyitott, elfogadó szívvel és elmével közeledik felénk, és törekszik céljaink felé.

A csatlakozással feliratkozol a szakműhely országos csoportjába.
Azonban, csak akkor töltsd ki az űrlapot, ha Te is azok közé tartozol, akik tenni is akarnak magukért, a családjukért, a nemzetükért!
A csatlakozásoddal vállalásokat is teszel!

A csoportokba jelentkezők számára előadásokat szervezünk, hogy egységesen lássák, értelmezzék a TT közösségek szakmai műhelyeinek működését, rendszerét, hogy azt minél nagyobb hatásfokkal használhassák.
A csoportok feladata a társadalom szervezés egy-egy részterületének szakmai programjának megalkotása.
A társadalom valós igényének kifejezése, szakterületenkénti megfogalmazása, szerves egymáshoz illesztése után a cselekvési programok elindítása következik a TT közösségek egyéb szakmahelyeivel együttműködve.

Kapcsolattartók csoportja

A jelentkezők képzésen vesznek részt, ahol elsajátítják a szükséges informatikai eszközök használatát, megismerkednek a TT szervezeti működésével.

Ennek helyéről, időpontjáról a tagok írásban kapnak értesítést!

A kapcsolattartók kötik össze a kialakuló közösségeket.

A kapcsolattartók rendkívül fontos feladatot látnak el a TT közösségekben. Ők az érhálózat, az ő munkájuk biztosítja az információk áramlását minden irányba

Levelezési cím: info@tudatostarsadalom.hu

Vidéken Élők Közösségei

Csatlakozás

Budapesti Közösségek

Csatlakozás

Határon Túli Magyarok

Csatlakozás
Share This