Képzelj el egy világot…

Egy olyan világot, ahol nem a megélhetésért, a túlélésért dolgozol, hanem a személyes fejlődésedért, az emberiségért, a civilizációért.

Ahol nem kell gyárban, vagy egy irodában töltened életed háromnegyedét, hanem nyugodt körülmények közt agyalhatsz azon, mivel tudnád jobbá tenni a világot.

Tudatos Társadalom Szakműhelyek

Célunk a magyarországi önszerveződés segítése és ehhez a felület biztosítása. /A Tudatos Társadalom médiatámogatója a Civil Multi Média TV./

Amennyiben te is tenni szeretnél azért, hogy tudatos társadalommá váljunk, kérünk csatlakozz az érdeklődésednek megfelelő tematikájú csoporthoz. (Akár többhez is csatlakozhatsz.)

Társadalmi önismeret 

A spirituális, szakrális társadalom, életmozgalmak, valós történelmünk mind az állam, mind a társadalom vonatkozásában, néplélek-kutatás, szociológia. művészet, szociálpszichológia, a magányos, vagy nem magányos tömeg, hit, és vallás…

Társadalom és az állama

Állam és társadalom elméletek, történelmek, történelemképek globális és helyi tudás, helyi és globális hatalmi történelem,,  társadalomtörténelem, politika, hatalom, civil, szerves társadalom.

Társadalmi érdekérvényesítés

Fogyasztóvédelem, állampolgári és emberjogi védelem, civil szerveződés

Hírközlés (média)

CMM, tudás, oktatás, manipuláció, hamisítás, információ kiválasztás tudománya, megmondók, és hiteles médiumok…

Pénz (pénzforgalom)

Általános egyenértékes, bartel, helyi pénzek, kripto valuta, devizahitelezés, pénzismeretek, banki ügyletismeret…

Anyagi javak (áruforgalom)

Gazdaság: gazdaudvar, szolgáltatások, termelők, kereskedők, fogyasztok.

Társadalmi innováció

Technikai, szerveződések, egészségügy, társadalmi öntevékeny, szociális-, és jogsegély, társadalmi kapcsolatok innovációja (mosolygó iskola, óvoda)

Share This