Menü Bezárás

2018 januártól csökken a segély: 22800 forintról 17500 forintra

 

 

Eljött az ideje a társadalmunk átszervezésének, hogy ne legyünk tovább egy kifosztó, kapzsi állam szenvedő polgárai. A legelesettebb honfitársainkat fosztják meg már a létezés örömétől is az ilyen törvényekkel. Itt van a tél, és nem érdekli a bankokat, a végrehajtókat, hogy mennyi ember válik hajléktalanná, mi lesz az utcára kitett gyermekekkel. Nem érdekli az államot, hogy egyeseknek még a mindennapi kenyérre sem futja. Ha van bennünk emberség, akkor keresnünk kell a módját, hogy ez a világ minél előbb a süllyesztőbe kerüljön és teremtsük meg a saját életünket úgy, ahogy ez az áldott föld, ez a minden kinccsel még kirablása után is rendelkező Magyarország biztosítani tudja – ha nem bízzuk többé szélhámosok kezére. A Tudatos Társadalom mozgalomban leraktuk ehhez a változáshoz az alapokat és együtt ki tudjuk emelni a nyomorból az embereket, az országot. Bízni kell magunkban, hogy ezt a jó szándékunk, egymás megértése, és támogatása által meg tudjuk valósítani. Minél előbb elkezdjük, annál hamarabb.

A Tudatos Társadalom mozgalomban elindítottuk a változás első lépéseit. Olvasd a honlapot, nézegesd, csatlakozz! Gazdaságélénkítő programokat indítunk, belső pénz használatának módját eszközöljük ki, öngondoskodó életmódot teremtünk, önellátó közösségeket szervezünk. Tarts velünk, rád is szükség van! Szeretettel várunk a Tudatos Társadalomba!

A Tudatos Társadalom mozgalom honlapja ez:

http://tudatostarsadalom.hu/

 

Forrás: http://netujsag.net/fontos-csokken-a-segely-22800-forint-helyett-ennyit-fogsz-kapni-2018-januartol-73086

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..