Menü Bezárás

SEJT-ELEM

 

Mindenek kulcsa a sejt-elem

Amikor kétségbeestél, akkor kétfélbeestél:

az őselemek szintjén, mert azoknak csak az alacsony rezgései működnek benned, és így az elemek közti harmónia is elillant már belőled;

-az egyéniség szintjén, mert elvágtad a lelkedhez fűző kapcsolatok, az  inuiciók/megérzések szálait, ami minden megbetegedés feltétele, ekkor   félredobtad lényed lényegét, a lelked, és az egy emberöltőre szóló  személyiségedre (fizikai test, érzelmek, racionális gondolatok)         korlátoztad léted – ilyenkor máris belekezdhetsz a tetszhalál/kínhalál –   néha tetszetősnek látszó – kalandjába;

– a TEREMTŐ kegyelme szintjén, mert félárbócra ereszkedett az benned, ő folytonosan nyújtja feléd, de neked azt nem sikerül  felismerned – ez a félkegyelmű káprázata a LÉTnek.

EGÉSZBEN élt léted  alapja a sejt-elem,

ami a lélekben az összes eddigi inkarnáció és az azok közti létezés során gyüjtött tudás/tapasztalat fizikai tükröződése, amelynek zöme valószinüleg épp a DNS értelmetlennek tartott “töltelék” részeiben van rejtjelezve.

–  Pl. “örökölhetsz” egy betegséget,   ha akarod,     megvan benned a hajlam, ami akkor aktiválódik, ha lemásolod     azt az érzelmi eltévelyedést, ami  legyártja benned a szervi elváltozást. Ezt  a rutin folyamatot halálosan felgyorsítja, ha elhiszed a nagy „ szaktekintély” szigorú itéletét, mi szerint  ezt te törvényszerűen öröklöd,     sőt a gyereked is vidd el szűrésre, aztán majd őt előzékenyen kezelésbe  veszik.

– Ha viszont az intuiciódra/megérzésedre/sejtelmedre hallgatsz, fittyet     hánysz  a  “másolhatnék” meg  a szakszerű rettegéskeltés bűvöletének, akkor  EGÉSZben  maradva, félelem nélkül mész tovább, egyenes gerinccel,    boldogan a saját utadon.

A lelkeddel csakis az intuiciók/sejtelmek szikrái által kirajzolódó forródróton keresztül tudsz beszélgetni.

Ha ez állandóan működik, akkor folytonos vonzalom/szer-elem köti össze a halandó személyiséget az öröklélekkel, és nem a farok csóválja a fejet, hanem a lélek irányjtja tekinteted. Ekkor EGÉSZségben vagy, minden tevékenységedet lelkesedve, ihletetten (intuició-vezérelten) éled meg, és csak ebben az állapotban tudod bevonzani azt a társat, akivel kiteheted az EGY-et – végestelen megélheted a szer-elemnek ezt a nemek között polarizált mágneses terét..

Ha a lelked vezérli (az intuiciók/sejtelmek szikráin keresztül) a személyiséged,

vagyis a fizikai tested, az érzelmeid, a megfigyeléseidet, a gondolataidat. döntéseidet, tetteidet, hitedet,  szokásaidat,  akkor állandó LELKESEDÉSben, EGÉSZségben, annyi ideig használod ezt a testet, amíg jólesik, csakis ebben az állapotban ÉLSZ, minden más állapot csak a tetszhalál “megéléséhez” elég.

 

 

0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..