Menü Bezárás

A szellemi szakműhely arculat tervezete

.

Alapelvünk,  hogy „A szellem érteni, a lélek érezni tanít” (Juhász Zsolt rovás szakértő)

A nézőpontoktól független valóságra mutató tudás rendszere a valódi TUDOMÁNY.

Ezt akarjuk eljuttatni minden ébredező, felébreszthető, érző, értő lény látóterébe, működtetni az értékteremtő ÉLET minden kiterjedésében, függetlenül attól, hogy a köztudat elöl mit titkoltak el, vagy mit terjesztettek hiányosan, hamisan
 Az ilyen tiszta forrásokhoz, a szellem és lélek mutatja az utat.

Cselekvésünk főbb területei, útjelzői:

– A gyermek nevelése, oktatása, a tehetségek megnyilvánulását szolgálja.
Ennek érdekében szeretnénk, játékos, pihentető, tanító nyári táborokat szervezni, hosszabb távon saját iskolákat működtetni, amit a pillanatnyi szükségesség mértékében összhangba hozunk a hivatalos oktatással.
– Egy ember munkakörét az határozza meg, hogy mit tud a gyakorlatban létrehozni, legyen, vagy ne legyen bármilyen diplomája.
– Minden tevékenység alapja az ihletés, ezért boldogító. Mindenki megélhet az élethivatásából, amit akkor is folytatna, hogy ha nem fizetnének érte.
– Az általunk összekapcsolt, közvetített tudás fája egyre jobban kiteljesedik, ahogy a  teremtésre ébredt társaink száma növekszik.
 – A gazdaság és a művészet minden ágazata felvirágzik,  ahogy  a számtalan féle értek-teremtő képesség,  az ihletésből cselekvésbe torkollik.
– Az egymással rezonáló tudomány és művészet berkeiben mindenütt az egyetemes szépség, jóság és hatékonyság, a fejlődés forrása, ami önkéntelenül csatlakozik, a mindenséget létrehozó, tápláló, felépítő, és tovább építő szeretet kiáradási pontjához, mindenek intelligens kezdőpontjához, a Mindenható Értelemhez.
– Társadalmunkban létrehozott értékek vérkeringése véglegesen visszakapcsol minket a Természet rendjébe, és elválaszt a mindenféle élősködő, kártékony  illúziók világtalan szövevényétől, az enyészet tenyészetétől.
0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..