A társadalomszervezés eltérő útjai

Elmondható, hogy az eltérő nemzetfelfogásokhoz, kultúrakoncepciókhoz más-más társadalom-felfogás és társadalomszervezési elvek is társulnak. Ez azonban nemcsak a társadalom-, illetve nemzetfejlődési pálya függvénye, de – mivel a társadalomszervezés sosem értéksemleges – ideológiai jegyeket is magán visel.

Társadalom szervezés

Hisszük, hogy aki elméleti szinten rendet és tisztaságot teremt, az a Föld kibillent tengelyét is képes a helyére tolni, és megálljt tud parancsolni az öngyilkos láncreakcióknak.

Szellemi szakműhely

A Tudatos Társadalom szakműhelyei egyazon tiszta szellemi alapokon kell, hogy nyugodjanak, ezt az alapot igyekszünk biztosítani inspirációval, a szellemi szintű elakadások elhárításával a többi szakműhelynél.

TOVÁBB AZ OLDALRA

A Magyar Szerves Társadalom

Új törvények helyett a természettel szembeni alázatra, holisztikus világszemléletre, szellemi tisztaságra; az univerzális rend helyreállítására törekszünk. Ez alapelv és feladat is egyben.

TOVÁBB AZ OLDALRA

Társadalomvezető Képző

Ahhoz, hogy vezetőket választhassunk, nem csak rátermett, hanem hozzáértő emberekre van szükségünk. A társadalom vezető képzés új fogalom.

TOVÁBB AZ OLDALHOZ