Így szülessenek a gyermekeink! – Igenis, ki tudunk lépni a mátrixból, már a legelején…

Tudatosság, elszántság és állandó emlékezés arra, hogy SZABAD, ÖNÁLLÓ, FÜGGETLEN LELKEK VAGYUNK, akik kizárólag a Teremtőt és saját magunkat szolgáljuk! Ez a történet bizonyítja, hogy létezik Gondviselés, létezik baba- és anyaközpontú állami kórházi szülészet Magyarországon. De azt is, hogy remekül végzi a dolgát Civil Multimédia Televízió: tájékoztatja az embert a…

read more

Gyógyulási napló – pozitív gondolatokkal

Sok orvos sajnos nincs tisztában azzal, hogy önkéntelenül is mennyi negatív jelzést küld a betegei felé, holott ugyanannyi idő alatt tudatos pozitív kommunikációval nagyon sokat segíthetne is a betegeinek. Nem mindegy, hogyan jön ki egy páciens a rendelőből: félig teli vagy félig üres az a pohár? Az orvos-beteg viszonyban a páciensnek erőt adó pszichológiai módszereket már az alapképzésben meg kellene tanulnia minden orvostanhallgatónak még azelőtt, hogy egyetlen beteggel is találkozna.

read more

Az öt biológiai természettörvény – Germán Gyógytudomány

Egy váratlan sokkoló élmény az agyban nyomokat hagy, és ezeket a computertomográfia (CT) segítségével le lehet fényképezni. Ezt a relét nevezzük Hameri Gócnak. A biológiai konfliktus (DHS) becsapódása pillanatában meghatározza a. Hameri Góc elhelyezkedését az agyban, és ennek megfelelően azt, hogy melyik szervnek melyik részén következik be a rákos, ill. rákkal egyenértékű elváltozás.
Egy Értelmes Biológiai Különprogram indul be mind a három (LÉLEK – AGY – SZERV) szinten
Ha megoldódik a konfliktus, akkor mindhárom szinten tapasztalhatjuk a konfliktusmegoldást – a „beteg” meggyógyul.

read more

Egy patikus vallomása, avagy mit kapsz a patikában.

Az orvostársadalmat és a gyógyszerész társadalmat bedarálta a gyógyszeriper. A betegségeket nem gyógyítani, hanem megelőzni kell. Vannak gyógyszerek, amiket egyáltalán nem kell szedni, pl. a koleszterin csökkentők. Vigyázzunk a vitaminokkal is, mert javarészt szervetlen vitaminokat lehet csak kapni, amelyek nem szívódnak fel. Inkább vigyázzunk a tudatos táplálkozásra, a tudatos életmódra.
Ami az orvostársadalmat illeti, össze kellene fogniuk az alternatív gyógyítókkal és kiegészíteni egymást.

read more

Értsük meg a homeopátiát!

A gyógyszereket a homeopata orvosok személyre szabják. Kiválasztják azt a gyógyszert, ami most, ebben a pillanatban a te gyógyszered. A homeopátia a szervezet öngyógyító mechanizmusait serkenti. A potenciálás során az anyagból átmegyünk az energiába, információba, mint ahogyan a tulipánhagymából kinő a tulipán. Új minőségű gyógyanyag keletkezik.
Hiába van anyag, ha nincs információ meg energia, a betegség felüti a fejét. Ezért az anyag szintjén gyógyító gyógyszerek csak a tüneteket enyhítik.

read more

Nagy Pillanatok

AZ ORVOSI ESKÜ ERRE KÖTELEZNE MINDEN DIPLOMÁS ORVOST, AKIK MEGHATÁROZNÁK A BÜROKRATIKUS BEFOLYÁSOK ELŐTT, MERRE AZ ÚT AZ EGÉSZSÉGIG, ÉS NEM MELLÉKUTAKRA KÓVÁLYOGNAK, MINT A FENTI ESETBEN.

read more