Véletlen találkozás? És ha mégsem?

Nagyon összetalálkoznak mostanság a gondolatok. Van úgy is, hogy összeütköznek, de többé-kevésbé végül egymáshoz simulni látszanak. Nem véletlen, hogy Drábik János gondolatai találkoznak a mi gondolatainkkal. Pont ma, pont most. A spirituális emberek értik ezt. Az egymásba csatolások szemmel láthatóvá, tapinthatóvá válnak – mert az érzékeink utolérik a lelki szárnyalásunkat….

read more

Hol vagyunk most?

Apró kis lépésekkel, de céltudatosan mindent teljesen más belső tartalommal kell megtöltenünk ahhoz, hogy ez a belső tartalom hatással legyen a külvilág minőségére is!

read more

A Tudatos Társadalom és a vekkeróra

A Tudatos társadalom rendszerében egyre-másra születnek meg a fogaskerekek, újabbak és újabbak. Amikor minden fogaskerék elnyeri végső alakját, meglesz mindegyik fogazata, amivel szervesen kapcsolódik egy vagy több másik fogaskerékhez, akkor beilleszthetjük a tengelyeiket az alaplapba, és a bonyolultnak tűnő rendszer kezd használható, önműködő egységgé, egységes szerkezetté válni.

read more

Kedves Érdeklődő Ismeretlen Ismerőseim!

Tisztelt Tudatos Társadalom Tagok, Leendő Tagok és Támogatók!   A CMM televízión keresztül találkoztam a Tudatos Társadalom mozgalommal, hallgattam beszélgetéseket céljairól és magáról az elnevezésről, mint fogalom értelmezéséről. Ehhez a témához szeretnék hozzászólni, megosztani veletek a gondolataimat, véleményemet. Ez a gondolatsor legyen egy levél formájában megfogalmazott üzenet azoknak az embereknek,…

read more