Dr. Gyarmati Éva és Jásdi Kiss Imre: Tudatos Társadalom

Dr. Gyarmati Éva és Jásdi Kis Imre buzdító szavait hallhatjuk a Tudatos Társadalomhoz való csatlakozásra!
A Tudatos Társadalom gyakorlati megoldásokat mutat annak érdekében, hogy konkrét lépésekkel tudjunk előbbre jutni a saját jövőnk érdekében.

A különböző jogi megoldásokat képviselő embereket itt köztes megoldásként a tisztán természetjogra való hivatkozás kovácsolhatja egybe. Egy közös platformon egymással szóba tudunk állni és valóban megszerveződni. A külön-külön szétszórt és eredménytelenül befektetett energiákat itt együtt lehet használni.
Ha szervezett egységben mozgunk jogi alátámasztással, média háttérrel – ami a Civil MultiMédia, akkor gyakorlatilag semmi akadály nem állhat előttünk, hiszen mi vagyunk a nemzet.
A magyarság helyzete különös, mert nemzetközi kitekintésű – igazából a világ ránk vár. Mi eddig csak egy erőtlen tömegként mutattuk meg magunkat, akik nem vehetők komolyan.
Ezen tud változtatni a Tudatos Társadalom mozgalom.
A szükséges média rendelkezésre áll, a nemzetközi kitekintésű honlapján a Tudatos Társadalom képes felvenni azokkal a nemzetekkel a kapcsolatot, amelyek még nem értik az összefüggéseket, de amelyeket a magyar kultúra elemzésével, a magyar történelem helyreillesztésével megérthetnek.
Ezért nekünk, magyaroknak kell értelmes példával elől járni, azért, hogy mindenkinek kedve kerekedjék, hogy a saját bőrén tapasztalható dolgokat, a világelit túlkapásait, ugyanilyen szűrővel nézze meg, és akkor a világ népeivel együtt egy közös platformon cselekedhetünk.
A Tudatos Társadalom gazdasági és szakmai eszközrendszer. Havi 2000 forintért igénybe vehetik azok, akik megértik, hogy mindenki csak saját magát képviselheti a változás folyamatában, és senkire nem várhat, hogy megmentse őt! Ennek az eszközrendszernek az elkészítése áldozatos munkával és költségekkel járt, és a jövőben is így lesz – tehát áldozatvállalásra szükség van!
Mindenkit várunk szeretettel a Tudatos Társadalomba, hogy végre eggyé kovácsolódhasson a magyar nép, a magyar nemzet!

Like 15+

Users who have LIKED this post:

 • avatar

3 thoughts on “Dr. Gyarmati Éva és Jásdi Kiss Imre: Tudatos Társadalom

 1. Nagy Levente Reply

  Kedves Éva és Imre!

  A túlnyomó többségének érdeke lenne az elhangzott elképzelések, erőfeszítések viszont a hatalmon lévő bolsevik-kommunista-liberális-kapitalista nagytőke akár állami akár magán szinten ezzel a húzdmeg erezdmeg politikával, agy- és lélekmosással úgy kizsigerelte az embereket, hogy a többségnek már a havi 2000 Ft is sok hozzájárulás! Kérnénk alternatívát a csatlakozáshoz! Legyen a csatlakozás lehetőséghez mérten!
  Ha kifejlődne egy családi kisbirtokos, manufaktúra kisiparos rendszer Magyarországon az elképzelések, erőfeszítések nyomán és visszaálna az ősi “napkeresztes” közszabadság talán havi 500 Ft is megérné a befektetést!

  Tisztelettel: Nagy Levente

 2. Pingback:Bizakodóbb hangulatban… – TT Közösség

 3. Andi61 Reply

  Szerintem Dr. Gyarmati Éva tökéletes vezetője ennek a kezdeményezésnek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.