Eü szakműhely eddig leírt arculatát így tömöríteném

Vezérelvünk: egyetlen gyógyíthatatlan betegség van, a tudatlanság
leszámítva a mérgezéseket és a kikerülhetetlen karmikus következményeket.

Szolgáljuk a  a test, az érzelemvilág,a gondolatvilág EGÉSZségének helyreállását és állandósulását, a TT közösségben, és bárhol másutt..

Tesszük ezt  azáltal, hogy kínáljuk a természet rendjével harmonizáló étkezés, mozgás, érzékelés, érzés, gondolkodás, szellemi táplálék, és bármely ártalmatlan, hatékony gyógymódok lehetőségét, a lélek útmutatása szerint, tehát félelem nélkül.

Eszközeink:

Előadások, bemutatók, könyvek, filmek, beszélgetések, gyógyulást serkentő kezelések és tárgyi eszközök kínálata, segítség a betegítő érzelmi konflluktusok felkutatásában és feloldásában,- a gyakorlatban hatékonynak és ártalmatlannak bizonyult lehetőségek halmazából, a téridő bármely zugából.

Az EGÉSZség irányába vezető fonalak átszövik minden szakműhelyünk működését, hiszen bérmely életterületen, akkor tudunk boldogan, hatékonyan ténykedni, ha EGÉSZ-ben vagyunk.

Örömmel kapcsolódunk az összes olyan közösséggel, amelyek fő célkitűzése, a tiszta EGÉSZséges élővilág helyreállítása, és a gyakorlatban igazoltan működő módszereket, eszközöket ismernek,, vagy szeretnének hozzájutni ilyenekhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.