Menü Bezárás

Hogyan csatlakozhatok? Segédanyag.

Útmutató a csatlakozási folyamthoz

 

Azoknak, akik már eldöntötték, hogy szeretnének csatlakozni, de nem tudják, mit kell tenniük.

 

1, A csatlakozási oldalt a kezdőoldalt legörgetve találod meg. Mielőtt elkezdenéd a csatlakozás folyamatát, kérlek olvasd el a Szolgáltatási szerződést, a Mozgalom alapszabályát és a CMM Nonprofit Kft bemutatkozását.

 

 

 

2, Ezt is görgesd lejjebb és megtalálod az úrlaphoz vezető ikonokat. Válaszd ki a saját törzsedet.

3, Az ikonra kattintva megjelenik egy űrlap. Ezt töltsd ki. Néhány mező kitöltése, csak ajánlott, de nem kötelező

          

 

4, A kitöltés után a lap alján található „A szolgáltatás megrendelése” gombra kattintva elkezdődik a regisztrációs folyamat. Elsőként egy biztonsági panel jelenik meg. Pipáld ki a nem vagyok robot négyzetet és mehetsz tovább. Ekkor egy automataértesítést küldünk az e-mailodra, a csatlakozásod megerősítése céljából. Ez egyben ellenőrzés is, hogy valós e-mail címről történt a jelentkezés.

7, Az ellenőrző e-mail kikézbesítése lehet pár másodperc, de akár több perc is. Sajnos a különböző levelező rendszerek, más-más módon fogadják, értékelik ezeket a válaszleveleket ezért, könnyen lehet, hogy nem az új levelek mappába érkezik, hanem valamelyik egyéb helyen landol (promóciók, közösségi, fórumok), sőt sokszor előfordul, hogy a Spam, azaz levélszemét mappába érkezteti a levelező az e-mailünket. Ezt később a beállítások változtatásával ki lehet küszöbölni. Az illusztrációhoz egy gmail levelezőt használok.

 

 

8, A megerősítést követően, a rendszerünk értesítést küld az adminunknak, aki elvégzi az adatrögzítést. Alapfeltétel a megkezdett hónapon kívüli, de az aktuális negyedévből vissza levő hónapokra eső szolgáltatási díj befizetése, ennek megérkezése (ez történhet több féle módon, de ezt itt nem részletezem). A befizetés megtörténte után az admin elküldi a felvétel igazolását.

9, A levélben egy link lesz amivel egy jelszót választhatsz magadnak.

9, Most már csak az első belépés procedúrája maradt.  Nyisd meg a közösségi oldalt és válaszd a Be6 Kilépés gombot. A megnyíló panelen

1+

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..