Menü Bezárás

Kapcsolattartók szakműhely (hírlánc)

A Tudatos Társadalomba történő belépéssel egy földrajzi területi, törzsi rendszeren alapuló közösséghez kapcsolódunk. Jelenleg tíz törzs van a Tudatos Társadalomban az irányítószámok szerinti bontásban, amely területi meghatározást is jelent. A 10. törzs a külföldön élő TT tagok csoportja. A közösségek kialakulása alulról építkezve történik: utcák-településrészek-települések-járások -megyék és országrészek szerint, túlnyúlva országhatárokon, lefedve minden országot, ahol honfitársaink élnek.
A kapcsolattartás helye a közösségekben személyesen, a távollévők között a TT oldalain, hírlevélen, interneten, skype-on keresztül történik. Célunk, hogy minden tagunk a lehető legrövidebb időn belül kapjon hírt az időszerű eseményekről és történésekről, aktivitásokról, tervekről és eredményekről.
A területi kapcsolattartók a személyes kapcsolattartás központjai, a helyi találkozók és rendezvények szervezői, hírvivői, a területi és törzsi tagság lelki gondozói, bátorítói, és a szervezet motorjai.
A Tudatos Társadalom tagjai a föld különböző országaiból kapcsolódnak egymáshoz. A kapcsolati háló úgy lesz erős, ha megfogjuk a szomszédunk kezét és ő is a következő szomszédét és kapcsolódás létre tud jönni egymás és a közösségek között.

A szakműhely feladata kidolgozni egy technikát, ami elvezet oda, hogy létszámtól függetlenül, kellő időben értesüljenek az emberek a fontos hírekről.

Javaslatok, vitaanyagok itt!

Írj nekünk!

A szakműhely levelesládája: hirlanc@ttkozosseg.hu

 

1 Comment

  1. Palotás Hábor

    Üdv,
    vannak egyáltalűn kapcsolattartók, szakműhelyvezetők és egymádsal és a ttk n k7vüli hasonló kezdempnyezésű célú közösségekkel, azok iapcsolattartóival vagy csak tényleg az állóvíz van és nincs mozgásban levő energia?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..