Menü Bezárás

Külkapcsolatok szakműhely

A külkapcsolatok szakműhely aktuális feladata a Tudatos Társadalom mozgalomban elindult magyar társadalmi változásokra való törekvések bemutatása az ország határain túl.

A világ népeinek meg kell ismerniük a magyar nép szabadságtörekvéseit, és egyesíteniük a saját szabadságtörekvéseikkel.

Ezért fontos kapcsolódnunk minél több, sőt hosszabb távon minden ország közösségeivel, akik hasonló célért küzdenek, mint mi a Tudatos társadalomban. Fontos, hogy minél több nyelven, minél több nemzetet meg tudjunk szólítani, el tudjuk mondani, le tudjuk írni, hogy mi a közösségünk célja. Fontos, hogy országhatárokon átnyúlva megtaláljuk azokat a közösségeket, akikkel szorosan együttműködve alulról fel tudjuk építeni azt a társadalmat, ahol az emberek egymásért dolgozva, egymást tiszteletben tartva, egymást segítve, Földünk természeti kincseit felelősséggel megőrizve, ha lehet gyarapítva, élhető jövőt biztosítanak az eljövő utódainknak..

A világ országaiban sokan érzik a változás szükségét és tesznek is érte. Az egyének, közösségek, társadalmi szerveződések ilyen irányú törekvéseit össze kell hangolni és becsatolni egy átfogó, társadalomátalakító mozgalomba. Ennek első láncszeme, mintája lehet a magyar Tudatos Társadalom mozgalom. Ezt a mintát, ha sikerül megismertetni más népekkel, felkarolhatják, örömmel a rendelkezésükre bocsátjuk – és alkalmassá tehetik a saját társadalmi, gazdasági, kulturális fejlődésük biztosítására.

A társadalmi korszakváltást más népekkel együtt kell, hogy meglépjük! Önmagában egyetlen egy nép sem képes erre!

A külkapcsolatok kiépítésében számítunk a külhoni magyarság segítségére. A külhoni magyaroknak különleges feladataik lehetnek a világ országainak ébresztésében a magyarság küldetésének bemutatásával. Feladatuk az, hogy a magyar társadalmi mintát népszerűsítsék, alkalmazását szorgalmazzák abban az országban, ahol élnek. A gazdasági, a diplomáciai kapcsolatok előkészítésében, kiépítésében fontos szerepük lehet.

Olyan emberek jelentkezését várjuk, akik rendelkeznek “nemzetközi kapcsolatokkal”, akik képesek idegen nyelven kommunikálni, bemutatni és megértetni, hogy csak a közös célunk elérésével, csakis szoros összefogással tudjuk biztosítani azt az élhető világot utódaink részére “ahol nem a megélhetésért, a túlélésért dolgozol, hanem a személyes fejlődésedért, az emberiségért, a civilizációért

Ők megkönnyíthetik a kapcsolat felvételt a környező országokban és Európában működő civil szerveződésekkel.

A szakműhely értelemszerűen kapcsolatban van a Határon túli magyarság szakműhellyel, és a gazdasági területeken működő szakműhelyekkel is.

Javaslatok, vitaanyagok itt!

Írj nekünk!

A szakműhely levelesládája: kulkapcsolatok@ttkozosseg.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..