Menü Bezárás

Magatartási Szabályzat

A célunk az, hogy valamennyi felhasználónk biztonságosan és felelősséggel élvezze a Tudatos Társadalom oldalait.

Magatartási Szabályzat

A célunk az, hogy valamennyi felhasználónk biztonságosan és felelősséggel élvezze a Tudatos Társadalom oldalait. Ennek érdekében arra kérünk, hogy olvasd el és tartsd be a Magatartási Szabályzatban és a Felhasználási Feltételekben foglaltakat. És legfőképp, érezd jól magad!

Amit  szabad

1.    Csak a saját képeidet és szövegeidet töltsd fel.

2.    Kövesd az útmutatóinkat!

Jól tudjuk, hogy a moderátorok bosszantók tudnak lenni. Ez így működik: ha nem akarod betartani a szabályainkat, nyugodtan létrehozhatod a saját weboldalad! A TT közösség, mint bármilyen jó kapcsolat, a tiszteleten alapszik: a felhasználók, egymás és a moderátoraink irányában egyaránt.

Amit nem szabad

Ne zaklass más felhasználókat, és ne küldj levélszemetet!

  • Ne publikálj, és ne küldj káros, fenyegető, félrevezető, rágalmazó, gyalázkodó, agresszív, rasszista, vulgáris, becsmérlő, illetlen, erőszakos, obszcén vagy pornográf tartalmú üzeneteket illetve képeket!
  • Ne küldözgess levélszemetet, ne próbálj szavazatokat gyűjteni, ne küldözgess kéretlen reklámokat vagy körleveleket, és ne írj terjengős szövegeket!

Ezen útmutatások figyelmen kívül hagyása esetén a szabálysértőt figyelmeztetjük vagy kitiltjuk a weboldalról. Hangsúlyozzuk, hogy mielőtt ezt megtesszük, nem kötelességünk figyelmeztetni téged erről. Súlyos szabálysértés esetén azonnal kitiltunk a weboldalról, és nem kapsz lehetőséget fiókod újraaktiválására.

Ezen irányelvek célja az, hogy a TT oldalakat  barátságos hellyé tegyék minden felhasználó számára.

4+