Menü Bezárás

Mellékzönge

 

A VAKdalkozás, mindig levág belőlünk egy darabot.
Úgy, Őrdög igazából, erre tervezték a RABOT.
Kérdezzük  meg erről, régi bevált hátulütőnket,  a ŐRDÖNGológus szakértőnket,
 Pamela Chewing – ot:
” Oh, my pretty challenger, could You tell us a few words about, what You’ve been doing. in the present few thousand years, for  our future? 
Ó, kedves jó versenyző, mondanál egy pár szót arról, mit is barkácsolsz itt nekünk ebben a pár ezer évben? “
“Oh, I ‘ve been deeply engaged in Your future, all day and night …”
Ó, én mélyen  elkötelezetten, a jövőtökön mesterkedem fojtogatólagosan,  (40 milliárd) éjjel-nappal, hogyan válasszalak titeket szerte-széjjel.
Fejemen.  az el  sem  titkolt éjjeli edénnyel, érzem, hogyan repedezik a fejedelem széjjel.  Elhagyott ám engem mind az összes  hiedelem, le is száradt mindkét   kezem, így hát ezeket a vállaitokról le is veszem. Ha még mindig áthat titeket az átok, hát az a sajátotok. Áhitattal pátyolgassátok, azt, amit már én se   látok. És most titeket veretlenül  elengedlek, fessétek már át a képletem (elveszett a házmesterem, és nem minden bokorba terem, még egy ilyen),  ne legyek  én örökkévaló  szörnyeteg. Maradok hát, tisztelettel, ilyen, amilyennek akartok. Kezetekben a kezetek, és ez nem is olyan veszélyes, csak néha  kicsit szeszélyes.
Mehessen hát tovább a szeletelés, ne legyen itt, semmiféle  ellenvetés, a SÓ MASZaTosan GÓ ON?
Meg-őriztél-e magadból egy szén-tiszta darabot?  Kezeslábasod hová hajingáltad, maradékod, merre dobigáltad, az Óvszerváltáska bugyrában?  Szemet a szemedből, kioperáltad? Merre vezet el jelmezed, az operában?  A szappan átmotozó habjai között, nem tudtok kiegyezni EgyMás között? Ki az, aki titeket megkötözött? Elfelejtetted unalmadban, mi is voltál uradalmadban? Most egy alkalmad akadt
arra,  hogy végre  megszólíthasd  saját-magadat.

A karma karmai, ne a szemedet kaparják ki, hanem a beléd foglalt gyémántot csiszolják ki.

És még mindig KÉSik a KéztetÉS.

 

0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..