Menü Bezárás

Minden érv elfogyott arra, hogy tovább üldögéljünk tétlenül – cselekedj, szerveződj, segíts!

Ha bármennyi maradék hitünk lett volna még abban, hogy valami értelme mégis csak van tovább menni az eddig járt „munka-család-szórakozás-hobbi, a többit meg úgyis megoldódik, a világ majd csak lesz valahogy” gondolattal leírható úton, akkor az elismert magyar fizikus, Hetesi Zsolt friss helyzetjelentése a bolygónkról ezt megsemmisítette. Nem, NINCS SEMMI ÉRTELME TOVÁBB MENNI EZEN AZ ÚTON! A mai világ ugyanis a biztos és teljes pusztulás felé halad, a most közölt adatok végleg világossá tették.

Ezt a világot már kizárólag Te mentheted meg, kizárólag Mi menthetjük meg – vagyis inkább cserélhetjük le egy új világra. Összefogással, helyi megoldásokkal, alulról történő, tudatos építkezéssel.

Ha ezt a fajta megoldást vallod és keresed, mindenképp szánj rá egy kis időt, hogy megnézed a Tudatos Társadalom céljait és eszközeit. Ha pedig egyet értesz velük, cselekedj! Az életed többi területének feladathegyei, az oly sokszor emlegetett időhiány egyetlen huszárvágással áthidalható. Ha ugyanis épp csak annyi időd van, hogy este lefekvés előtt tíz percben a világhálón keresztül megbiztatod a Tudatos Társadalom cselekvő tagjait, vagy épp csak annyi, hogy leírsz pár építő gondolatot, vagy hogy egy helyszínt kerítesz a következő találkozóra, már elmondhatod, hogy benne vagy a folyamatban, és nem vagy tétlen!

Egy a Hetesi Zsolt, fizikussal nemrég készített interjú nem hagy kétséget affelől, hogy az anyagba ragadt világunk napjai meg vannak számolva a Föld nevű bolygón.

Erre a helyzetre felelős ember egyetlen választ adhat: az egymást segítő, emberközpontú, természetre hangolt helyi megoldásokat keresni és országos szintű összefogást teremteni egy GYÖKERESEN ÚJ BERENDEZKEDÉS LÉTREHOZÁSA ÉRDEKÉBEN!

Ha lenne még valaki, aki úgy gondolja, hogy elég megmaradni a munka-szórakozás-családi lét napi folyamataiban, a többi meg úgyis alakul magától, akkor annak néhány üzenet egy elismert tudású magyar fizikustól – a Magyar Kurírban néhány napja megjelent interjú alapján.

„Ez év elején Fokvárosból kaptunk olyan híreket, hogy akadozik a vízellátás, most pedig Izraelből, Kaliforniából, hogy nagyon közel vannak ahhoz, hogy a vésztartalékaikat éljék fel. Ha nem lesz víz, akkor a civilizáció megszűnik létezni… Ezt nemcsak én mondom, hanem tudósok sokasága.”…

“Ma már sarkkutatók, geológusok egybehangzó kórusa figyelmeztet: nem lenne szabad megengedni, hogy az emberi tevékenység következtében a metánhidrát-telepek disszociáljanak, mert ha a kötött állapotban lévő metán felszabadul, az rendkívül gyorsan bekövetkező és a jelenleginél sokszorosan nagyobb üvegházhatást fog kiváltani, amelyre képtelen lesz az emberiség válaszolni.”…

“A világ gabonatartalékai ma 2007-hez képest harmadára estek vissza, miközben egymilliárddal több ember él a Földön. A legfrissebb jelentés szerint huszonhat napra elég a gabona a Földön, tíz évvel ezelőtt ez nyolcvan-kilencven nap volt. Harmadára csökkent a Földön az egy főre jutó gabonatartalék.”

A teljes interjú itt olvasható, az üzenetiből pedig két dolog következik.

Egyrészt mostantól nem mi vagyunk a csodabogarak, amiatt, hogy az egész Kárpát-hazát gyökeresen átalakító gondolat mentén akarunk Tudatos Társadalmat építeni, és ezáltal a magyarság őstudását felszínre hozva az egész emberiségnek példát mutatni. Sokkal inkább azok viselkedése érthetetlen, akik mindezek tudatában továbbra is otthon üldögélnek a söröcskéjük mellett!

Másrészt világossá vált, hogy a Föld meggyógyításához, az Élet helyes mederbe tereléséhez csodákra is szükség lesz. Természetesen tudatos szervezettségre, éber és racionális gondolkodásra is, ugyanakkor a ma lesajnált jobb agyfélteke területeire is. Vallási, világnézeti hovatartozástól függetlenül a Belső Hangnak, a Belső Útnak, a Belső Tudásnak, az ima és a tiszta gondolat teremtő erejének használatára; a szemmel nem látható, a tudomány által letagadott, ám nagyon is tetten érhető természeti lények segítségére; és egyáltalán a Természettel való minden szintre kiterjedő összhang megteremtésére.

Hegedűs Gergely András

1 Comment

 1. id. Kiss László

  A REND A MAGYAR SZER! A szer= rész a természetből 108 szervezete!
  Sajnálom, de nem értettél meg István – olyat kell alkotni, ami még nem volt, ha mást lemásolsz – csak más szöveggel nem tettél semmit – – ha rám hallgatsz, akkor valóban innen fog felszállni az a madár amit Pió atya látott!
  Mit írtam : idézem: „….Az alkotmány alapja a rend. kihatározza azt meg? A rendet nem kell meghatározni az van. A rendből a helytelent a népszavazás távolítja el, és a helyest jóváhagyja szintén népszavazással! stb. ne feledd a rend a múlt, a jelen és a jövő harmóniája!
  EZT ÍRTAM VOLNA BE DE NEM TUDTAM….

  Bende István >

  Kedves László!
  A megvalósításról van szó. A rend elemeinek az összegyűjtéséről. Ilyenről pl. hogy az esküszegés legyen bűncselekmény (akár hazaárulás is), mert leszoktak a betartásáról. Vagy pl ne lehessen semmit titkosítani, csak a stratégiai objektumok helyét és terveit. Semmi mást.
  De nézzél körül, van ott más pár dolog. Általános okoskodással nem lesz semmi belőle. Egyébként alapelvként az Általános jövőkép részbe be tudod írni. Persze csak bejelentkezés után. Az azonosítódat már megírtam.
  Üdvözlettel,
  Bende István
  +36 20 450-6428
  Írod nekem, hogy általános okoskodással , látod ez az én tudat amit kivetítettél rám–s-mert nem okoskodok, csak leírom azt amit a magyarok eddig soha nem tettek – mert tudták és tették dolgukat a szerben a rendben! Általános jövőkép, írod nekem –
  ERRŐL VAN SZÓ A JELENBEN A MÚLT ISMERETÉBEN LÁTOM A JÖVŐT!
  A REND A SZER ELEM MELY ETET MAJD ÉLTET E FÖLDI RÉSZBEN!
  Tehát nem alkotmány a neve – ha nem A RENDSZERZŐRENDRÉSZ!

  RENDSZERZŐRENDRÉSZ

  1.§ ALAPJA NEM TESZEK OLYAT MÁSSAL AMIT SAJÁT MAGAMMAL SE TENNÉK!
  2.§ GYÓGYÍTOK
  3.§ OKÍTOK
  4.§ OKOSODOK
  5.§ ÖN VÉDEM MAGOM
  6.§ ÉLET ÉS HALÁL URA AZ EGY ÉL-Ő ISTEN
  7.§ VEZETŐNK AZ ELEMEK – FEJEDELEM A NEVE
  8. § A HELYEST A HELYTELENTŐL A NÉP-SZAVAZZA MEG
  9.§ A FEJEDELEM NYILVÁNOS PANASZNAPOT TART
  10.§ AZ UTÁN NEVELÉST CSECSEMŐ KORTÓL KEZDI
  11.§ MINDEN EMBERI ÖSSZETŰZÉST RENDBEN-HARMÓNIÁBAN OLD MEG
  12-§ AZ ELKERÜLHETETLEN TÁMADÁST TELJES EGÉSZÉBEN ÖN-VÉDI
  13.§ MINDEN A REND TULAJDONA (ENNEK A SZIMBÓLUMA A KORONA)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..