Nagy Pillanatok

Egy határozottan kiváló televíziós adó képsorozatának címét vettem ezen írás címéül. Este és ma reggel ugyanarról ” jelentettek, illetve csak mutatták azt a szerencsétlen volt vezető politikust, akiről a kép egy férfiak közötti ölelést mutat, azaz ő átkarolja  a beszélő partnerét, nem hölgyet hanem egy férfit.  A hozzá tartozó kép még este jött be, ugyanis ez a kétpofájú hazug alak egy televíziós riporternek azt ajánlotta, hogy menjen egy metodista magyar paphoz és gyónja meg a bűneit. A riporter csak szolidan kérdéseket tett fel, erre ez a hülye válasz és javaslat. gyónás egy amerikai szekta semmirekellő papjánál. Hogy miért merem ezt mondani? AZONNAL KIDERÜL, DE EGY EGÉSZEN MÁS SZEMSZÖGBŐL. FOLYTASSUK, MILYEN KÉRDÉSEK IS LEHETTEK A RIPORTER RÉSZÉRŐL. Este szintén kiderült az a tény és felháborító pénzcsalás a volt hazug emberről, véletlenül lehetett a szószátyár miniszterek között az első valamikor, hogy 4 milliárd forint adóssággal adta át a vezető székét a megválasztott új ország vezetőnek.

AZ EGÉSZSÉGÜGYRE VISSZATÉRVE  SZERÉNY SZEMÉLYEM ÖRÖMMEL FOGADTA EGY KEDVES KOLLÉGA KÖZVETÍTŐ SZEREPÉT, A KÉRÉSEM NÉLKÜL IS, ÉS MEHETTEM ELŐADÁSOKRA, AMIKET EGY NAGYON KOMOLY ÉS KEDVES EGYETEMI DOCENS, TANSZÉKVEZETŐ HÖLGY SZERVEZETT. A NÉPEGÉSZSÉG IGEN

FONTOS TANSZÉKÉNEK VEZETŐJE AZ ORVOSEGYETEMEN. MEGKÖSZÖNVE A MEGHÍVÁST KIFEJTETTEM A KÖZEL TÖBB ÉVTIZEDES KÜLFÖLDI MUNKÁIMAT A NÉMET. MOST MÁR A MAGYAR NÉPJÓLÉT EGÉSZSÉGÜGYI CÉLZATOS MEGREFORMÁLÁSA TERÜLETÉN, ERRE A VÁLASZA, LEGJOBB PARTNEREM EBBEN EZ AZ EMBER LESZ AKI VÉLETLENÜL A SZOCIÁLIS TERÜLETEN MINT METODISTA PAP TEVÉKENYKEDIK. NOSZA ÍRTAM NEKI KÉRVE SZEMÉLYES BEMUTATKOZÁST A JÖVŐBEN. MINT VEZETŐ DOCENS TOVÁBB PASSZOLT OLYANHOZ, AKI SÜKETEN CSAK PÉNZADOMÁNYT VÁRHAT, DE SZELLEMI VÁLTOZTATÁSOKRA BIZTOSAN KÉPTELEN. Másfél év után ennyi volt róla a riportban tegnap, gyóntatja a többieket, vagy ugyan mit is csinálhat még, a szociális szolidaritás védő függönye alatt,  Ha ilyen személyek ajánlásakor MINT OKTATÓ  az egyetemen csak papokban bízik akkor veszve van a tanszéke, az orvosi oktatás és mit is tanulnak pont a NÉPEGÉSZSÉGÜGY FONTOS TANSZÉKÉN. Írtam már az egészségmegőrzés jelentős szerepéről, sajnos ehelyett szektás mondvacsinált egyházi ” személyiség ? ”  lenne illetékes egy hatalmas egészségügyi reform program  megvalósításában ? Ha az egyetemnek nem tűnik fel az évtizedes lustaságok tömkelege az alapvető egészségmegőrzés területén, akkor ne is csodálkozzunk ezen  PÁRKAPCSOLATON” AMI EREDMÉNYRE SOHA NEM FOG VEZETNI. BOLDOG LENNÉK, HA VÉGRE FELELŐSSÉGTELJES ORVOSOK GONDOLNÁNAK MÁR EGYSZER VÉGRE ARRA, IGENIS NEMCSAK KÓRHÁZÉPÍTÉSEKRE KELL GONDOLNUNK, HANEM ” ISTEN ENGEDJE MEG” SZELLEMI TUDATOS FELVILÁGOSODOTT MAGYAR EMBEREK MILLIÓI VÉDJÉK SZERVEZETÜKET A KÁROSÍTÓ TÉNYEZŐKTŐL. AZ ORVOSI ESKÜ ERRE KÖTELEZNE MINDEN DIPLOMÁS ORVOST, AKIK MEGHATÁROZNÁK A BÜROKRATIKUS BEFOLYÁSOK ELŐTT, MERRE AZ ÚT AZ EGÉSZSÉGIG, ÉS NEM MELLÉKUTAKRA KÓVÁLYOGNAK, MINT A FENTI ESETBEN.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.