Menü Bezárás

Sorosterv-hívők verekedtek össze laposföld-hívőkkel :)

Az eset Budapesten történt, a két csoport véletlenül egy helyre szervezett tüntetést.

201711-laposfold

„A konfliktus egy szerencsétlen félreértéssel kezdődött. Épp a Soros-terv végrehajtása ellen tüntettünk, amikor egyikőnk azt kezdte el skandálni: ameddig a föld kerek, mindig lesznek Soros-féle, iszlám kalifátust építő zsidó brókerek” – nyilatkozta az MTI-nek az egyik szemtanú. Állítása szerint ekkor kötött beléjük a téren tartózkodó másik társaság, akik saját meghatározásuk szerint a „chemtrail, a HAAARP és a gömbföld-hazugság ellen” mentek az utcára.

A laposföld-hívők, bár egyetértettek abban, hogy Soros György zsidó, azt azért nem állhatták meg szó nélkül, hogy a sorosterv-hívők folyamatosan globális összeesküvésről beszélnek.

Nem lehet egy összeesküvés globális, csak lapos, ezt most már tudomásul kéne venni mindenkinek” – mondta el a száját éppen homeopátiás bogyókkal összevarró egyik sérült laposföld-hívő. A két csoport kukákat, Mága Zoltánt ábrázoló óriásplakátokat és válogatott sértéseket vágott egymás fejéhez. A verekedés közben többször felhangzott, hogy „a fejed még kerek, de az is lapos lesz”, „ha lapos a Föld, akkor próbálj meg kézifék nélkül megállni a Gellért-hegyen, te fasz”, de a legdurvább verést az a laposföld-hívő kapta, aki tagadta, hogy Soros György egyáltalán létezne, de ettől még zsidó.

Az esetet tovább bonyolította, hogy a rendőrök migránsnak nézték mindkét csoportot, valamint az arra járó japán turistákat is, ezért időbe telt, amíg ők is mindenkit megvertek.

 

Forrás: HírCsárda

0

2 Comments

  1. Borza Zoltán

    Igazad van Erzsike. Éppen ezért figyeljünk arra,hogy pozitív írások jelenjenek meg,és ha kell figyelmeztessük egymást

    0
  2. Szutor Erzsébet

    Tényleg szükségünk van ezen a felületen ilyen és hasonló írásokra, hiszen éppen azt hirdettük meg, hogy MI ITT A POZITIV ÉS ÉPITŐ ÜZENETEKET kívánjuk közvetíteni az emberek felé!!!!

    0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..