Menü Bezárás

Szellemi szakműhely

Alapelvünk,  hogy „A szellem érteni, a lélek érezni tanít”

(Juhász Zsolt rovás szakértő)

A nézőpontoktól független valóságra mutató tudás rendszere a valódi TUDOMÁNY.

Ezt akarjuk eljuttatni minden ébredező, felébreszthető érző, értő lény látóterébe, működtetni az értékteremtő ÉLET minden kiterjedésében, függetlenül a köztudatban eltitkolt, vagy hiányosan, meghamisítva terjesztett tudástól.

 Az ilyen tiszta forrásokhoz, a szellem és lélek mutatja az utat.

- A gyermek nevelése, oktatása, a tehetségek megnyilvánulását szolgálja.

Ennek érdekében szeretnénk, játékos, pihentető, tanító nyári táborokat szervezni, hosszabb távon saját iskolákat működtetni, amit a pillanatnyi szükségesség mértékében összhangba hozunk a hivatalos oktatással.

 - Egy ember munkakörét az határozza meg, hogy mit tud a gyakorlatban létrehozni, legyen, vagy ne legyen bármilyen diplomája.

 - Minden tevékenység alapja az ihletés, ezért boldogító. Mindenki megélhet az élethivatásából, amit akkor is folytatna, hogy ha nem fizetnének érte.

 - Az általunk összekapcsolt, közvetített tudás fája egyre jobban kiteljesedik, ahogy a  teremtésre ébredt társaink száma növekszik.

  - A gazdaság és a művészet minden ágazata felvirágzik,  ahogy  a számtalan féle értek-teremtő képesség,  az ihletésből cselekvésbe torkollik.

 - Az egymással rezonáló tudomány és művészet berkeiben mindenütt az egyetemes szépség, jóság és hatékonyság, a fejlődés forrása, ami önkéntelenül csatlakozik, a mindenséget létrehozó, tápláló, felépítő, és tovább építő szeretet kiáradási pontjához, mindenek intelligens kezdőpontjához, a Mindenható Értelemhez.

 - Társadalmunkban létrehozott értékek vérkeringése véglegesen visszakapcsol minket a Természet rendjébe, és elválaszt a mindenféle élősködő, kártékony  illúziók világtalan szövevényétől, az enyészet tenyészetétől.

Javaslatok, vitaanyagok itt!

Írj nekünk!

A szakműhely levelesládája: szellemi@ttkozosseg.hu

5 Comments

 1. Palotas Gabor

  https://m.youtube.com/watch?v=tUwDSuELQPM

  Nos régóta tudok Kovács Andrásról eleinte nem tudtam hogy bizzak benne vagy ne honnan az állitólagos táltossága honnan nem, most a videoja honlapja tartalma teljes meggyőzdésre juttatott hogy megbízhatok benne, jó lélek ! Szeretettel bizton ajánlom minden gyógyulni vágyónak!

 2. Jánosné Katalin Horváth

  Nagyon szép az összefoglalás, most arra kellene döntést hozni,hogy fölkelünk a karosszékből és ennek szellemében cselekszünk. Volt amikor én is leragadtam a karosszékbe, de szerencsére már régóta a keresés útjára léptem. Éppen tegnap hallgattam Dr Örlős Gábor előadását a ” Spirituális út lépcsőfokairól” Ő is azt mondja: EGY BOLDOG JÁTÉK MIATT VAGYUNK ITT A FÖLDÖN. >>> részt kellene vennünk ebben a játékban<<< MIÉRT NEHÉZ A KERESÉS ÚTJÁRA LÉPNI ? MERT FÖL KELLENE ADNI A KONFORTZÓNÁNKAT, AMI AZ 5 ÉRZÉKSZERVHEZ , AZ ELMÉHEZ ÉS AZ EGÓHOZ KAPCSOLÓDIK..A SZELLEMI ÚT BEFELÉ ÉS FÖLFELÉ VEZET…..Azaz nem a világ zajára figyelünk, hanem befelé, azaz megismerjük önmagunkat……Megpróbálom föltenni ezt az előadást! tanulságos. Egy energia löketet adhat az elinduláshoz.

 3. Tibor Ratkóczi

  Sziasztok! én így tudtam összefoglalni a Szellemi szakműhely küldetését működését. Örömmel várok bármilyen építő javaslatot.

  Legfőbb célunk érvényesíteni,
  hogy „A szellem érteni, a lélek érezni tanít” (Juhász Zsolt)

  A nézőpontoktól független valóságra mutató tudás rendszere a valódi TUDOMÁNY.

  Ezt akarjuk eljuttatni minden ébredező, felébreszthető érző, értő lény látóterébe, működtetni az értékteremtő ÉLET minden kiterjedésében:

  – A gyermek nevelése, oktatása, a tehetségek megnyilvánulását szolgálja.
  Ennek érdekében szeretnénk, játékos, pihentető, tanító nyári táborokat szervezni, hosszabb távon saját iskolákat működtetni, amit a pillanatnyi szükségesség mértékében összhangba hozunk a hivatalos oktatással.

  – Egy ember munkakörét az határozza meg, hogy mit tud a gyakorlatban létrehozni, legyen, vagy ne legyen bármilyen diplomája.

  – Minden tevékenység alapja az ihletés, ezért boldogító. Mindenki megélhet az élethivatásából, amit akkor is folytatna, hogy ha nem fizetnének érte.

  – Az általunk összekapcsolt, közvetített tudás fája egyre jobban kiteljesedik, ahogy a teremtésre ébredt társaink száma növekszik.

  – A gazdaság és a művészet minden ágazata felvirágzik, ahogy a számtalan féle értek-teremtő képesség, az ihletésből cselekvésbe torkollik.

  – Az egymással rezonáló tudomány és művészet berkeiben mindenütt az egyetemes szépség, jóság és hatékonyság, a fejlődés forrása, ami önkéntelenül csatlakozik, a mindenséget létrehozó, tápláló, felépítő, és tovább építő szeretet kiáradási pontjához, mindenek intelligens kezdőpontjához, a Mindenható Értelemhez.

  – Társadalmunkban létrehozott értékek vérkeringése véglegesen visszakapcsol minket a Természet rendjébe, és elválaszt a mindenféle élősködő, kártékony illúziók világtalan szövevényétől, az enyészet tenyészetétől.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..